Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek rahat şekilde yaşayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi başörtülü gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, türlü hoşluklar da yüzünü gösterebilir.

Rüyada eski sevgiliyi başörtülü görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, mevkie edineceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı başörtülü görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet eder.

Rüyada mor renk başörtü görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bordo başörtü görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü bir kadın görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, başarılarının düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölüden başörtü almak fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, ticaretin açılacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada rengarenk başörtü görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments