Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsünü birine vermek

Rüyada başörtüsünü birine vermek

Rüyada başörtüsünü birine vermek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada başörtüsünü birine vermek gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek belli çelişkili veya şüpheli durumları çözme şansınız olabilir ya da zayıfladığını hissettiğiniz bazı iş veya ilişkileri sonlandırabilirsiniz.

Rüyada birinin başörtüsünü çıkardığını görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk başörtüsü görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi başörtüsü örtmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalet eder.

Rüyada başörtüsünü düzeltmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada başörtüsüz gezmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine yorulur.

Rüyada başörtüsünü bağlayamamak ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, daha fazla yakınlaşacağına işaret eder.

Rüyada mor başörtüsü görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsü görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments