Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsü görmek

Rüyada başörtüsü görmek

Rüyada başörtüsü görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada başörtüsü gördüyseniz:

  • Ilımlı olunması gerekiyor.

Rüyada kına başörtüsü görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin başörtüsü taktığını görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu başörtüsü takmak inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, rüya sahibinin uyarı alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının başörtüsü taktığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başörtüsü kaybetmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı başörtüsü örtmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada başörtüsü görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada beyaz başörtüsü görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments