Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu başörtüsü görmek

Rüyada turuncu başörtüsü görmek

Rüyada turuncu başörtüsü görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada turuncu başörtüsü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda güvende olup olmadığınızı merak edebilirsiniz.

Rüyada turuncu başörtüsü görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine delalettir.

Rüyada turuncu başörtüsü takmak gülen yüzünün de solacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına inanılır.

Rüyada siyah başörtüsü görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sarı başörtüsü görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, idealist kimse olacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık başörtüsü görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lacivert başörtüsü görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı başörtüsü görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments