Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsü vermek

Rüyada başörtüsü vermek

Rüyada başörtüsü vermek zorluklarla boğuşulacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kendi işinin başına geçeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada başörtüsü vermek gördüyseniz:

  • Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin.

Rüyada mavi başörtüsü görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kişinin geri planda kalacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada mor renk başörtüsü görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına yorulur.

Rüyada başörtüsünü açtığını görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada çiçekli başörtüsü görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada turuncu başörtüsü görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işarettir.

Rüyada başörtüsüz dışarı çıkmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz başörtüsü görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet eder.

Rüyada başörtüsüz kuran okumak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments