Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını başörtülü görmek

Rüyada başkasını başörtülü görmek

Rüyada başkasını başörtülü görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, bundan güç ve cesaret alacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını başörtülü gördüyseniz:

  • Cesaretli yaklaşımlar, alışılmadık yöntemlerle başkalarının iş ya da planlarına dahil olmanız kendi planlarınızda da değişiklik anlamına gelebilir.

Rüyada başörtüyü çıkarmak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada başörtü hediye almak yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada başörtülü bebek görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, her zaman çok üzgün olacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına inanılır.

Rüyada başkasına başörtü vermek üstün başarılar alacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtü vermek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, modern insanlarla tanışılacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe başörtü görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet eder.

Rüyada başörtülü birini başı açık görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, yeni kapılar açılacağına, daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments