Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünü yara görmek

Rüyada kendi yüzünü yara görmek

Rüyada kendi yüzünü yara görmek işlerinin de rast gideceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, bol hayır duası alınacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalettir.

Rüyada kendi yüzünü yara gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere bağlı problemler ya da tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kendi yüzünü yara görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünün yara olduğunu görmek bolluğun sürekli olacağına, çabalarının boşa çıkacağına, onu yalnız bırakmayacağına işarettir.

Rüyada yüzün yaralandığını görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde yara görmek yalan söylemeye, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin yüzünde yara görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments