Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzına diş takmak

Rüyada ağzına diş takmak

Rüyada ağzına diş takmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, fakirlikten kurtulmaya alamet eder.

Rüyada ağzına diş takmak gördüyseniz:

  • Yükselen akordsuz seslere rağmen doğru cevaplara ulaşmak üzeresiniz.

Rüyada ağzına diş takmak doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada ağza diş takmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada bebeğin ağzında diş görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından diş çıktığını görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ağzında altın diş görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından diş çıkarmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerin ağzına döküldüğünü görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, iftiraya maruz kalınacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments