Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağza diş takmak

Rüyada ağza diş takmak

Rüyada ağza diş takmak iş sahibi olunacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına yorulur.

Rüyada ağza diş takmak gördüyseniz:

  • Tek başınıza herşeyi halledebilirsiniz.

Rüyada ağzına diş takmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet eder.

Rüyada ağza diş takmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişlerin ağzına döküldüğünü görmek huzurlu bir hayat süreceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün ağzında diş görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada yenidoğan bebeğin ağzında diş görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Rüyada ağzında altın diş görmek önünü açacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında çok diş görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada ağzındaki dişleri görmek hem itibar edineceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments