Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek

Rüyada yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek

Rüyada yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin ağzında diş gördüyseniz:

  • Her kafadan çıkan seslere veya önerilere kulak vermek yerine, kimi dinleyeceğiniz konusunda daha seçici davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, kendi işinin sahibi olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine inanılır.

Rüyada yeni doğmuş ağlayan bebek görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret eder.

Rüyada ağlayan yeni doğmuş bebek görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine işaret eder.

Rüyada dişleri olan yeni doğmuş bebek görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına işarettir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişleri olduğunu görmek büyük bir makama geleceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişlerinin olduğunu görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişlerini görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kendi geleceğine işarettir.

Rüyada yeni doğmuş bebekte diş görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments