Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ağzında altın diş görmek

Rüyada başkasının ağzında altın diş görmek

Rüyada başkasının ağzında altın diş görmek kalp kıracağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, zor durumda kalacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, daha iyi anlaşır olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ağzında altın diş gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Rüyada ağzında altın diş görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının ağzında altın diş görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak delalet etmektedir.

Rüyada ağzından dişlerinin döküldüğünü görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada dişlerin ağzına döküldüğünü görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına inanılır.

Rüyada ağzında diş çıktığını görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kısmetlerin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ağzında diş görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından diş çıkarmak anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments