Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin ağzında diş görmek

Rüyada bebeğin ağzında diş görmek

Rüyada bebeğin ağzında diş görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, saygınlığını yitireceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin ağzında diş gördüyseniz:

  • Olaylarla ilgili kararsızlıklarınızı veya kafa karışıklıklarınızı geride bırakabilirsiniz.

Rüyada yenidoğan bebeğin ağzında diş görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada bebeğin ağzında diş görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, bilgilerle donanacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine delalettir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek kalbinin küt küt edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işarettir.

Rüyada ağzından diş çıkarmak bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada ölünün ağzında diş görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına yorulur.

Rüyada ağzında altın diş görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzında çok diş görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzından takma diş çıkarmak çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments