Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerin ağzına döküldüğünü görmek

Rüyada dişlerin ağzına döküldüğünü görmek

Rüyada dişlerin ağzına döküldüğünü görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, düzenli bir işe girileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişlerin ağzına döküldüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi tarafından yanlış anlaşılabilir hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ağzında diş görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada başkasının ağzında diş görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret eder.

Rüyada dişlerin ağzına döküldüğünü görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine inanılır.

Rüyada ağzından diş çıkarmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada ağzından diş çekmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından takma diş çıkarmak herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ağzına diş takmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ağzında çürük diş görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments