Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüksekten atladığını görmek

Rüyada başkasının yüksekten atladığını görmek

Rüyada başkasının yüksekten atladığını görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüksekten atladığını gördüyseniz:

  • Ya da dikkatli hareket etmemeniz sonucu bazı konular içinden çıkılmaz hal alabilir.

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada çok yüksekten havuza atlamak çok büyük çalışmalara girileceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek evden atlamak bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla yüksekten atlamak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak elinin de bollaşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerlerden atlamak iyi haberler alınacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bi yerden atlamak kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments