Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini yerine takmak

Rüyada dişini yerine takmak

Rüyada dişini yerine takmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, düşmanların barışacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişini yerine takmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızda veya iş birliklerinizde disiplinli olmanızda fayda var.

Rüyada dişi yerine takmak amacına ulaşabileceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına delalettir.

Rüyada düşen dişi yerine takmak zor bir işe girileceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada dişini yerine takmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ufkunun açılacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yerine askere gitmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, dinini yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeni bir iş yerine taşınmak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının yerine namaz kılmak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada yas yerine gitmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada birinin yerine oturmak iş hayatındaki başarılarının artacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments