Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yas yerine gitmek

Rüyada yas yerine gitmek

Rüyada yas yerine gitmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada yas yerine gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki fikir değişikliğinizi onaylamayabilirler.

Rüyada yas yerine gitmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada eğlence yerine gitmek deniz aşırı işler yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ziyaret yerine gitmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına inanılır.

Rüyada başkasının yerine askere gitmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yerine oturmak maneviyatın da zenginleşeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iş yerine çiş yapmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avret yerine bakmak herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada para çalıp yerine koymak çalışmaların beğeni almayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments