Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının avret yerine bakmak

Rüyada başkasının avret yerine bakmak

Rüyada başkasının avret yerine bakmak çok daha fazla mesai harcayacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının avret yerine bakmak gördüyseniz:

  • Her koşul sizin lehinize olmasına veya tümüyle haklı olmanıza rağmen beli durum ya da koşulları zorlamanız istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Rüyada başkasının avret yerine bakmak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada avret yerine bakmak hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının avret yerine dokunmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, patlama noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının yerine namaz kılmak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yerine oturmak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, isminden sıkça söz ettireceğine işarettir.

Rüyada başkasının yerine sınava girmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının yerine askere gitmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik yerine elbise giymek kendisini yıpratacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments