Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yere düştüğünü görmek

Rüyada başkasının yere düştüğünü görmek

Rüyada başkasının yere düştüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, zenginleşeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizden farklı bir geçmişi olan veya sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle iletişim kurmanız yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada kalemi yere düşürmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yere düştüğünü görmek huzurlu günler görüleceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kendi işine sahip olacağına yorulur.

Rüyada bebeğini yere düşürmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmeği yere düşürmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının yere düştüğünü görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, mallarının da hayırlı olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına alamet eder.

Rüyada bardağın yere düştüğünü görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimi yere düşürmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yere düştüğünü görmek işlerini yoluna koyacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, kafasının boşalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments