Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yemek yediğini görmek

Rüyada başkasının yemek yediğini görmek

Rüyada başkasının yemek yediğini görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yemek yediğini gördüyseniz:

  • Ailenizle aranızda mali konular nedeniyle bazı anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada kedinin yemek yediğini görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada maymuna yemek yedirmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada fareye yemek yedirmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada tavşana yemek yedirmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada patronla yemek yediğini görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, güvensizlik duymaya rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yemek yediğini görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine alamet eder.

Rüyada bir ölüye yemek yedirmek hatalarını fark edeceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin yemek yediğini görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments