Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yemek yediğini görmek

Rüyada arkadaşının yemek yediğini görmek

Rüyada arkadaşının yemek yediğini görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının yemek yediğini gördüyseniz:

  • Davranışlarınızı hep başkaları ne düşünür diye yönlendirmeniz, hayatı size zehir ediyor.

Rüyada arkadaşıyla yemek yediğini görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının yemek yediğini görmek şanssızlık yaşanacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşına yemek yedirmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada arkadaşla yemek yediğini görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, kişinin isteklerine nail olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarıyla yemek yediğini görmek kişinin fena halde yanılacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla yemek yediğini görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla yemek yediğini görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının balık yediğini görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, nefsine yenileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments