Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının vurulduğunu görmek

Rüyada başkasının vurulduğunu görmek

Rüyada başkasının vurulduğunu görmek sağlığının yerinde olacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, dinini yaşayacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına inanılır.

Rüyada başkasının vurulduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdakilere zannettikleri kadar saf olmadığınızı belli etmeniz menfaatiniz icabıdır.

Rüyada kalpten vurulmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada alnından vurulduğunu görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalettir.

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulur.

Rüyada birinin başından vurulduğunu görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Rüyada başından iğne vurulmak yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşta vurulduğunu görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, feraha ermeye, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya delalettir.

Rüyada kardeşinin vurulduğunu görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine delalet eder.

Rüyada sevgili tarafından vurulmak daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments