Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ütüsünü yapmak

Rüyada başkasının ütüsünü yapmak

Rüyada başkasının ütüsünü yapmak kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, dinden çıkacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ütüsünü yapmak gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.

Rüyada başkasının ütüsünü yapmak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ütü yapmak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada saça ütü yapmak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evinde ütü yapmak bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada ütülenmiş kıyafet görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ütüsüz kıyafet görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada ütüsüz elbise giymek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ütüden yanmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments