Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ütü yapmak

Rüyada ütü yapmak

Rüyada ütü yapmak şansının ve kısmetinin açılacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, kadim dostlar edineceğine işaret eder.

Rüyada ütü yapmak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altına almaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada saça ütü yapmak rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ütüsünü yapmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evinde ütü yapmak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, manevi olarak da yıpranacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına inanılır.

Rüyada ütü yapmak iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine yorulur.

Rüyada ütüsüz kıyafet görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına alamet eder.

Rüyada başkasını ütü yaparken görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına işaret etmektedir.

Rüyada ütülenmiş çamaşır görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, güzelliklerle dolacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ütüyü yakmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments