Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça ütü yapmak

Rüyada saça ütü yapmak

Rüyada saça ütü yapmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına inanılır.

Rüyada saça ütü yapmak gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı veya ticari bazı girişimleriniz istenildiği şekilde ilerlemiyor olabilir ya da ilerlemeyeceğinin işaretlerini göstermeye başlayabilir.

Rüyada saça ütü yapmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinde ütü yapmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, mutlu olunacağına, borçların ödeneceğine işarettir.

Rüyada başkasının ütüsünü yapmak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada ütü yapmak üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, yeni çalışmalara girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ütü yaptığını görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına tabir olunur.

Rüyada ütü görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalettir.

Rüyada ütü yapıldığını görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kendini ütü yaparken görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments