Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ütülenmiş kıyafet görmek

Rüyada ütülenmiş kıyafet görmek

Rüyada ütülenmiş kıyafet görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kazançlı işler yapılacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada ütülenmiş kıyafet gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada ütüyle kıyafet yakmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ütüsüz kıyafet giymek önemli kararlar alınacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ütüsüz kıyafet görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, uzaktan haberler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ütülenmiş kıyafet görmek hayırlı haberler alacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işarettir.

Rüyada ütülenmiş çamaşır görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada buharlı ütü görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan ütü görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sevdiği birini kırmaya inanılır.

Rüyada ütülmüş kelle görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments