Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ütüsüz elbise giymek

Rüyada ütüsüz elbise giymek

Rüyada ütüsüz elbise giymek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, çok büyük borçlar alacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada ütüsüz elbise giymek gördüyseniz:

  • Sahip olduklarınızı korumak için her şeyi gözle görünür tutmanızda fayda var.

Rüyada ütüsüz elbise giymek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, sorunların çözüm bulacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işarettir.

Rüyada ütülenmiş elbise görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ütü yaparken elbise yakmak ailesinden hayır göreceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ütü yaparken elbiseyi yakmak ferahlayacağına, esenleyeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine alamet eder.

Rüyada ütülü elbise görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine alamet eder.

Rüyada elbise ütülerken yakmak zahmete ve meşakkate düşeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ütüyle elbise yıkamak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ütülü pantolon giymek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments