Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ütüden yanmak

Rüyada ütüden yanmak

Rüyada ütüden yanmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada ütüden yanmak gördüyseniz:

  • Oldukça iyimser bir bakış açısına sahipsiniz.

Rüyada ütüden yanmak kişinin muradına ereceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına işaret eder.

Rüyada ütülü gömlek görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ütüyle kıyafet yakmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bazı konularda önayak olunacağına delalet eder.

Rüyada ütülü pantolon görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına delalet eder.

Rüyada ütülenecek çamaşır görmek türlü musibetlere uğrayacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ütü ütülemek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ütüsüz gömlek giymek zenginliğe sahip olacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, şeytanın aklına uyacağına işarettir.

Rüyada sıcak ütü görmek rahatsızlık vereceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments