Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının uçurtma uçurduğunu görmek

Rüyada başkasının uçurtma uçurduğunu görmek

Rüyada başkasının uçurtma uçurduğunu görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, fakirliğinin biteceğine işarettir.

Rüyada başkasının uçurtma uçurduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınız hakkında diğerlerinin bilgi sahibi olmaması onlardan sır saklıyormuş görüntüsü vermenize neden olabilir.

Rüyada havada uçan at görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının uçtuğunu görmek nimetin çoğalacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uçan kanarya görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada uç kutusu görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işarettir.

Rüyada cennete uçtuğunu görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine delalettir.

Rüyada uçan büyük kuşlar görmek atılım yapacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine yorulur.

Rüyada uçak uçurduğunu görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada karga uçurmak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments