Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak uçurduğunu görmek

Rüyada uçak uçurduğunu görmek

Rüyada uçak uçurduğunu görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, şeytanın aklına uyacağına delalet eder.

Rüyada uçak uçurduğunu gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya size kendinizi yetersiz hissettirmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada uçak uçurmak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Rüyada uçmayan uçak görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kağıt uçak uçurmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada uçak uçurduğunu görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçağa binip uçamamak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada uçağın alçaktan uçtuğunu görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Rüyada uçağa binip uçtuğunu görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, işlerinin yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan uçak görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments