Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının uçtuğunu görmek

Rüyada kızının uçtuğunu görmek

Rüyada kızının uçtuğunu görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına rivayet eder.

Rüyada kızının uçtuğunu gördüyseniz:

  • Size yanlış veya şaibeli bilgi veren kişiler olabilir.

Rüyada kızının uçmasını görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kızının uçtuğunu görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin uçtuğunu görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kağıt paranın uçtuğunu görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan canavar görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekle uçtuğunu görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada kanatsız uçtuğunu görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada çatı uçtuğunu görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, haneye nifak gireceğine, sağlam bir kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments