Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının top oynadığını görmek

Rüyada başkasının top oynadığını görmek

Rüyada başkasının top oynadığını görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, onlardan medet umacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının top oynadığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde yardımınıza ihtiyacı olan kişiler olabilir.

Rüyada yakar top oynadığını görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada başkasının top oynadığını görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada yakan top oynadığını görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada topla oynadığını görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada birinin top oynadığını görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının da çözüleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada top oynadığını görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada karnındaki bebeğin oynadığını görmek bütçesinin daralacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments