Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebeğin oynadığını görmek

Rüyada karnındaki bebeğin oynadığını görmek

Rüyada karnındaki bebeğin oynadığını görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada karnındaki bebeğin oynadığını gördüyseniz:

  • Çevreden gelen baskılarla kıstırıldığınızı hissedebilirsiniz.

Rüyada karnındaki bebeğin oynadığını görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, işlerini düzene sokacağına işaret eder.

Rüyada karnında bebek oynadığını görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Rüyada karnında bebeğin oynadığını görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulur.

Rüyada bebeğin karnında oynadığını görmek yeni bir haneye sahip olacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına delalet eder.

Rüyada karnının oynadığını görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bebek oynatmak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, kendisi paralayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebekle oynadığını görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebekle oynadığını görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments