Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının terlik giydiğini görmek

Rüyada başkasının terlik giydiğini görmek

Rüyada başkasının terlik giydiğini görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada başkasının terlik giydiğini gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fizikselden çok zihinsel olarak gereklidir.

Rüyada tahta terlik giymek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert terlik giymek işlerinin hal yoluna gireceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kadın terliği giymek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret eder.

Rüyada terlik alıp giymek ipliklerini pazara çıkaracağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada küçük terlik giymek bol kazanç elde edileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, dertlerin ve sorunların artacağına işaret eder.

Rüyada önü açık terlik giymek aradığı aşkı bulacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına yorulur.

Rüyada ayağına terlik giymek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına tabir olunur.

Rüyada terlikleri ters giymek acı veren kazalara, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments