Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın terliği giymek

Rüyada kadın terliği giymek

Rüyada kadın terliği giymek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, gam ve keder çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın terliği giymek gördüyseniz:

  • Belli bir plan, taslak ya da düzenlemenin karşılığı olup olmadığı ya da karşılığını alıp alamayacağınız konusunu irdelemeniz gerekiyor.

Rüyada kadın terliği giymek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin terliğini giymek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, işlerine bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada yanlış terlik giymek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, şansının döneceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu terlik giymek gelişiminin hız kazanacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işarettir.

Rüyada iki farklı terlik giymek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ayağına büyük terlik giymek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada ev terliği giymek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada terlik giydirmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments