Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına terlik giymek

Rüyada ayağına terlik giymek

Rüyada ayağına terlik giymek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, maddi imkânlarının azalacağına işaret eder.

Rüyada ayağına terlik giymek gördüyseniz:

  • Biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada ayağa terlik giymek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulur.

Rüyada ayağına büyük terlik giymek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada ayağına terlik giymek inancından ödün vereceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalettir.

Rüyada bir ayağında terlik görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, ibadete ağırlık verileceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağındaki terliği kaybetmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işaret eder.

Rüyada ayağından terlik çıkarmak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağında terlik görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek terliği giymek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments