Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşten terlemek

Rüyada güneşten terlemek

Rüyada güneşten terlemek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada güneşten terlemek gördüyseniz:

  • Enerji fazlanızı yürüyüşlere çıkarak ya da spor yaparak atabilirsiniz.

Rüyada güneşten terlemek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada güneşte terlemek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamamda terlemek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, dertlerin sona ereceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtı terlemek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine delalettir.

Rüyada ölen birinin terlediğini görmek mutluluğunun zedeleneceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün terlediğini görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin terlediğini görmek bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, işlerini büyüteceğine inanılır.

Rüyada eli terlemek yaşam enerjisi ile dolacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments