Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tavuk kestiğini görmek

Rüyada başkasının tavuk kestiğini görmek

Rüyada başkasının tavuk kestiğini görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet eder.

Rüyada başkasının tavuk kestiğini gördüyseniz:

  • Olaylar lehinize işliyor.

Rüyada başkasının tavuk kestiğini görmek doğru yatırımlar yapacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin tavuk kestiğini görmek ilişkilerin noktalanacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada bebek kestiğini görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına inanılır.

Rüyada saçını zorla kestirmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine yorulur.

Rüyada birinin sakalını kestiğini görmek hayallerinin suya düşeceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalettir.

Rüyada eşinin saçlarını kestirdiğini görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada saçları kısacık kestirmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun saç kestirmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments