Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçları kısacık kestirmek

Rüyada saçları kısacık kestirmek

Rüyada saçları kısacık kestirmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada saçları kısacık kestirmek gördüyseniz:

  • Katılacağınız seminer, eğitim veya kurslar ya da çıkılacak seyahatler yeni fırsatların doğmasını sağlayabilir.

Rüyada saçını kısacık kestirmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kısa kestirmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulur.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine yorulur.

Rüyada kısacık saç kestirmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada saçları kısacık kestirmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına işarettir.

Rüyada saçı kısa kestirmek tutulan yolun isabetli olacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını kısacık kestirmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments