Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek kestiğini görmek

Rüyada bebek kestiğini görmek

Rüyada bebek kestiğini görmek rahatsızlık duyulacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine tabir olunur.

Rüyada bebek kestiğini gördüyseniz:

  • Hassas konulara veya ortamlara girmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada bebek kestiğini görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin saçını kestirmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek saçı kestirmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını kestirirken görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ellerini kestiğini görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine inanılır.

Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, kısmetinin de açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu kestiğini görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments