Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliğin altına siyah giymek

Rüyada gelinliğin altına siyah giymek

Rüyada gelinliğin altına siyah giymek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada gelinliğin altına siyah giymek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uyarlamaya hazır olun.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına inanılır.

Rüyada gelinliğin altına siyah giymek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına tabir olunur.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek bir süre belini doğrultamayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah gelinlik giydiğini görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik giymek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments