Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek

Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek

Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, iyileşeceğine delalettir.

Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek yüklü miktarda kazanç getireceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik giymek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalettir.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments