Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah erkek ayakkabısı giymek

Rüyada siyah erkek ayakkabısı giymek

Rüyada siyah erkek ayakkabısı giymek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, ferahlık veren sözler duymaya, hastalıklara şifa bulunacağına alamet eder.

Rüyada siyah erkek ayakkabısı giymek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler harcamalarınızı düzenlemenize yardım edebilir.

Rüyada siyah erkek ayakkabısı giymek her türlü konforsa sahip olunacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek dini inançların güçleneceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni siyah ayakkabı giymek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ayakkabı giydiğini görmek acılarını dindireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak siyah ayakkabı giymek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işarettir.

Rüyada başkasının siyah ayakkabı giydiğini görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere yorulmaktadır.

Rüyada siyah elbise ve ayakkabı giymek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına delalet eder.

Rüyada birinin siyah ayakkabı giydiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments