Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sarımsak yediğini görmek

Rüyada başkasının sarımsak yediğini görmek

Rüyada başkasının sarımsak yediğini görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerin yoluna gideceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının sarımsak yediğini gördüyseniz:

  • Neler olup bittiğini anlamak için yan yollar bulmanız gerekebilir.

Rüyada çiğ sarımsak yediğini görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sarımsak yediğini görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada sarımsak yedirmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına inanılır.

Rüyada sarımsak yediğini görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, zaman bulmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğan ve sarımsak görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak suyu görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, çocuk sahibi olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak soymak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalettir.

Rüyada birinin sarımsak verdiğini görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments