Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan ve sarımsak görmek

Rüyada soğan ve sarımsak görmek

Rüyada soğan ve sarımsak görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına yorulur.

Rüyada soğan ve sarımsak gördüyseniz:

  • Romantizme veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanız stresi azaltabilir.

Rüyada yeşil soğan sarımsak görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada soğan sarımsak yemek refah düzeyinin düşeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada soğan ve sarımsak yemek kötü günlerinin biteceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğan sarımsak soymak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bilgi sahibi olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada sarımsak soğan ekmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, modern insanlarla tanışılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil soğan ve sarımsak görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada soğan sarımsak dikmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarımsak soğan görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, başarı ve zenginlik getireceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments