Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak suyu görmek

Rüyada sarımsak suyu görmek

Rüyada sarımsak suyu görmek servet sahibi olacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, yükünün hafifleyeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak suyu gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi kullanmayı gözardı etmemelisiniz.

Rüyada sarımsaklı su içmek tatsız durumlar yaşanacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarımsak suyu görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçede sarımsak görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada sarımsak pişirmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, Allah katında günahlarının affolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak soğan yemek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı sarımsak görmek kötü yönde hareket edeceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarımsak temizlemek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, yaralarına da merhem olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak almak işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments