Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sarımsak verdiğini görmek

Rüyada birinin sarımsak verdiğini görmek

Rüyada birinin sarımsak verdiğini görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sarımsak verdiğini gördüyseniz:

  • Özgürleşme arzunuz artıyor.

Rüyada birinin sarımsak verdiğini görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada birinden sarımsak aldığını görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada baş sarımsak görmek gelirin tükeneceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarımsaklı yemek yemek kazancın ikiye katlanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına yorulur.

Rüyada çiğ sarımsak yediğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına delalet eder.

Rüyada sarımsak koymak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak ayıklamak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak dövdüğünü görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Songül

Rüyamda bir çeşme başındaydom su alacaktım bir nur yüzlü sakallı yaşlı bir amca su dolduruyor ama tertemiz suyun içinde baş baş sarımsakları vardı su doldurdugu kapıların içinde sarımsak vardı gördüm şaşırdım niye böyle yaptıgın anlam veremedim su kokmaz mı dedim ama ne dedi bilmiyom o koydu yani su kaplarının içinde çok vardı alddı birinide benim su kabıma koydu bide iki patates koydu suyumu içine iyi oldugunu ima etti aslında konuştıgunu duydum mu hatırlamıyom ama sanki söyledi bide su içtim agzımı musluga yaklaştırır içerken su amcaya sıçradı galiba ıslandı biraz kötü oldum yani su fışkırdıgı için su çok parla k ve bol akıyordu zaten çeşmede bizim köydeki evimizin yanında ki çeşmeydi

Aksana

Rüyada erkekten doğranmış sarımsak verdiğini görmek