Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak yedirmek

Rüyada sarımsak yedirmek

Rüyada sarımsak yedirmek maneviyata yöneleceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada sarımsak yedirmek gördüyseniz:

  • Doğru kullanmalısınız.

Rüyada başkasının sarımsak yediğini görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada sarımsak yediğini görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, bolluğun ve verimin de artacağına alamet eder.

Rüyada sarımsak yedirmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ sarımsak yediğini görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada sarımsak ekmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sarımsak tarlası görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada ezilmiş sarımsak görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, endişeli durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden sarımsak aldığını görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments