Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ sarımsak yediğini görmek

Rüyada çiğ sarımsak yediğini görmek

Rüyada çiğ sarımsak yediğini görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, şansın açılacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, ayağa kalkacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada çiğ sarımsak yediğini gördüyseniz:

  • Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada çiğ sarımsak yediğini görmek güzel günlerinin geride kalacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ sarımsak yemek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarımsak yedirmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına delalettir.

Rüyada başkasının sarımsak yediğini görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada sarımsak yediğini görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, saygınlık elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çiğ tavuk yediğini görmek istediği oranda da eğleneceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına delalettir.

Rüyada çiğ kabak yediğini görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada çiğ eti başkasının yediğini görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments