Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kestirmeye çalışmak

Rüyada saç kestirmeye çalışmak

Rüyada saç kestirmeye çalışmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kestirmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Sorunlar daha çok bireysel yıldız haritalarındaki değişimlere bağlı olacak.

Rüyada saç kestirmeye çalışmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, umutlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada saçımı kısa kestirmek onları tebrik edeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kısa kestirmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birine saç kestirmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kestirdiğini görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada kızının saç kestirmek her şeyin gönlünce olacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek gibi saç kestirmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments