Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kestirmeye gitmek

Rüyada saçını kestirmeye gitmek

Rüyada saçını kestirmeye gitmek korkularını yeneceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada saçını kestirmeye gitmek gördüyseniz:

  • Çalışmadan rahat yaşama istekleri duymanız olasıdır.

Rüyada kuaföre gidip saç kestirmek sağlık sorunlarının biteceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç kestirmeye gitmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirmek için kuaföre gitmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine inanılır.

Rüyada saçını kestirmeye gitmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını kısacık kestirmek her geçen gün başarıların artacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin saçını kestirdiğini görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, isabetli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının saçını kestirdiğini görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments